IGRIVA GIMNASTIKA

delavnica poteka enkrat mesečno

Preval naprej, preval nazaj, kolo, stoja, salto…

Vse to so elementi gimnastike, ki so lahko otroku predstavljeni na zelo zabaven in zanimiv način.

Gimnastika je lahko eden najbolj vsestranskih načinov gibanja. Z njo razvijamo moč v povezavi z vsemi mišičnimi skupinami, gibljivost sklepov, vzdržljivost v moči, koordinacijo in propriocepcijo. Poleg fizičnega razvoja se z učenjem gimnastičnih prvin otrok tudi celostno razvija. Velik poudarek je na razvoju zaupanja svojemu telesu, zavedanja izvedenih gibov, občutka za posameznikove zmožnosti, skupinskega dela in ob tem krepitvi vztrajnosti in potrpežljivosti.

Na igrivih urah osnov gimnastike za predšolske in šolske otroke, bo z vami Eva Kunstelj.

Eva je mama 2 fantkov in po izobrazbi pomočnica vzgojiteljice.Gimnastika jo spremlja že od malih nog. Vse do rojstva svojih otrok je delovala kot trener in tudi tekmovala. V vsem tem času se je izobrazila za poučevanje gimnastike in tako svoje znanje predajala otrokom.

Delavnica je namenjena predšolskim otrokom od 3 do 6 let skupaj s starši, kjer se otrok razvija in dopolnjuje v razvoju naravnih oblik gibanja, ki so podlaga za gimnastične osnove, starš pa se kot otrokov varuh, uči opazovati in usmerjati otrokove vzgibe po gibanju, da ga lahko povede v zaupanja vreden odnos do svojega telesa, njegovih zmožnosti in uspeha.

Kmalu bo delavnica tudi za otroke prve šolske triade, da se skupaj z Evo podate na zanimivo in igrivo pot usvajanja gimnastičnih prvin, ter se lahkotno lotevate vseh izzivov, ki vas čakajo v tem letu.

Delavnica bo trajala 2uri

Vaš prispevek je 30e na otroka(+1 odrasel)dodatna odrasla oseba 10e

dva otroka 50e

Prijave na ana@amali-center.si