Igriva vadba za HODEČKE

Vadba poteka po načelu Pedokinetike®, ki je koncept zgodnjega razvoja na Feldenkraisov način. Gre za raziskovanje kako Z OTROKOM komuniciramo, ga opazujemo kaj zmore sam in mu tako nudimo zanj spodbudno okolje, kjer se bo lahko neovirano razvijal.

Igriva vadba za hodečke:

Na urah starši in otroci skupaj doživljamo nove gibalne izkušnje ter otroke na igriv način popeljemo do osnovnih gimnastičnih prvin in naravnih oblik gibanja. Starši se učimo zavedanja načina na katerega vstopamo v vsakodnevni razvoj naših otrok. Ključno, da lahko sodelujemo z otrokom pa je opazovanje n izvabljanje različnih gibalnih odgovorov brez pričakovanj in korekcije.

Vadba je namenjena staršem, babicam, tetam, varuškam in otrokom od prvih korakov do 4 let.

Ure Igrive vadbe za dojenčke in hodečke, po načelu Pedokinetike vodi Ana Katarina Sušec, praktik pedokinetike.

O avtorici:

Utemeljiteljica Pedokinetike® je Andreja Semolič, avtorica knjige Igriva vadba za dojenčka. Njena metoda izhaja iz zavedanja, da se človek razvija in izraža preko gibanja ter doživljanja izkušenj, ki jih pridobivamo skozi razvoj, le ta pa poteka naše celo življenje. Je športna pedagoginja in mednarodno certificiran praktik Feldenkrais® metode. Z dolgoletno prakso in študijem na področju gibalnega razvoja je integrirala razvojne funkcionalne prijeme pedokinetike na Feldenkraisov način. Več si lahko preberete na  www.pedokinetika.com ali na FB strani Pedokinetika in Feldenkrais


PRIJAVA NA UČNE LEKCIJE PEDOKINETIKE®

PRED VSAKIM OBISKOM PRI NAS JE OBVEZNA PRIJAVA!
VEDNO PA SMO DOSEGLJIVI NA TELEFONSKI ŠTEVILKI 040-638-268 ZA POSVET.