GrowingSmart®

učne lekcije pedokinetike® za dojenčke

lekcije potekajo po načelu Pedokinetike®. Gre za zavedanje načina na katerega se vpletamo v razvoj otrok od rojstva dalje , GA PODPREMO in mu tako nudimo zanj spodbudno okolje.

Hitrost razvoja je različna od otroka do otroka, zato z Razvojno Funkcionalnimi Prijemi (RFP), ki se jih na urah učimo, spodbujamo optimalen razvoj dojenčka, vendar ga ne prehitevamo.

Na učnih lekcijah se učimo zavedanja načina na katerega se vpletamo v razvoj otrok od rojstva dalje, praktično vsak trenutek. Z RFP potujemo v svet gibanja, dotikov, reakcij, odzivov ter ob tem širimo polje izkušenj in informacij, ki jih dojenček v zgodnjem razvoju nenehno sprejema. Razvijate se skozi proces, kjer vaš odnos do otroka dvignete na učikovitejši zdrav način, ki ga manifestirate skozi dnevno negovanje.

To vsekakor ni vadba kjer gre za delo ene ure na dan temveč osvajanje prijemov, ki jih lahko takoj začnemo uporabljati pri vsakokratnem stiku z našimi dojenčki in malčki. So učne lekcije, ki so več kot rokovanje, so vhod v odnos in razumevanje procesa razvoja človeka ter so vzvodi za učenje in aktiviranje človeškega genoma – blue print.

Vabljeni starši dojenčkov, da se dogovorimo za srečanje, kjer boste lažje spoznali in skozi doživeto prakso našli za vaše potrebe primerne razvojne povezave.

Učne lekcije GrowingSmart po načelu Pedokinetike®   potekajo v skupinah (obvezna udeležba na uvodni učni lekciji) ter individualno. Vodi jih Ana Katarina Sušec, praktik pedokinetike® .PRIJAVA NA UČNE LEKCIJE PEDOKINETIKE®

PRED OBISKOM PRI NAS JE OBVEZNA PRIJAVA!
VEDNO PA SMO DOSEGLJIVI NA TELEFONSKI ŠTEVILKI 040-638-268 ZA POSVET.