SPINALNA STABILIZACIJA HRBTENICE

Neprestano se srečuješ z bolečinami v hrbtenici. Rentgen, MR, ultrazvoki, raznorazni specialisti, vse si že obiskal, bolečine pa so še vedno prisotne.

Rešitev je fizioterapija in individualne fizioterapevtske obravnave, ki ti trenutno pomagajo. Imaš izvid diagnoza hernia disca, protruzija, obraba sklepov, halux valgus, itd. Ima tvoj otrok ali pa so tebi že v otroštvu diagnosticirali skoliozo, vendar ni bila sanirana.

Spirala stabilizacija hrbtenice ti bo spremenila način življenja.

Čas je zate in čas je, da vložiš vase in v svoje zdravje ali zdravje svojih otrok.

 Spiralna stabilizacija hrbtenice.

Posebej oblikovane vaje in program vaj, ki ti odpravijo bolečine, ki ti preoblikujejo telo in nazadnje ti omogočijo, da se lahko izogneš operaciji.

 Vadba temelji na trakciji hrbtenice ali odpiranju vretenc in medvretenčnih ploščic, kar jim omogoča, da so nahranjene in pomlajene. Na mišice delujemo tako, da se ena skupina razteza in druga krepi.

 Z analizo telesa, individualno obravnavo, lahko ugotovimo nesorazmerja v telesu, skrajšane in rigidne mišice v telesu ter kje v telesu so mišice šibke. Z analizo in s pregledom telesa pa določimo individualen program vaj za vsakega posameznika.

 Za dobre rezultate in vidno spremembo v telesu so analiza telesa in redne obravnave ključne. Hkrati pa je manualna terapija del procesa, ki omogoča vadečemu lažje zaznavanje telesa in hitrejše sproščanje mišic.

INFORMACIJE IN PRIJAVA NA VADBO

URNIK JE SPREMENLJIV, ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE PREKO OBRAZCA.

PRED VSAKO VADBO JE OBVEZNA PRIJAVA!
VEDNO PA SMO DOSEGLJIVI NA TELEFONSKI ŠTEVILKI 040-638-268 ZA POSVET.

[contact-form-7 404 "Not Found"]